Lidmaatschap lezingen en / of waarnemen

Lid worden

 

Meldt u aan voor het lidmaatschap lezingen als u vaker de maandelijkse voordrachten in Putten en in Ede wilt bezoeken.  Zie de agenda voor de avonden per locatie. In beide locaties houden wij zeven lezingen per jaar, niet in mei t/m augustus. Voor de lezingen worden vakbekwame sprekers uit ons land uitgenodigd over onderwerpen uit de sterrenkunde (astrofysica) en aanverwante wetenschappen, zoals geologie en oceanografie. De contributie bedraagt € 28,00 per kalenderjaar. Niet leden betalen € 6,00 per lezing. 
 

Meldt u aan voor het lidmaatschap waarnemen als u op een laagdrempelige wijze kennis wilt maken met de wondere wereld boven ons hoofd. Elke maand organiseren de waarneemleiders (niet in mei t/m augustus) een waarneemavond in Putten en in Ede. Als het waarneemweer minder gunstig is wordt voor een interessant vervangend programma gezorgd. Weet je niets van de sterren, planeten en sterrenbeelden, maar wil je hier wel graag over leren? Dan ben je van harte uitgenodigd. Het bezit van een telescoop of verrekijker is geen vereiste. De contributie bedraagt € 9,00 per kalenderjaar.
 

Je wordt lid door het invullen van onderstaand formulier of een aanmelding per mail bij de penningmeester. Bij een aanmelding in de loop van het jaar volgt bericht over de voor het lopende jaar verschuldigde contributie

 


Penningmeester               : Jaap de Rijk

Mail                                     : Penningmeester@AstraAlteria.nl

IBAN                                    : NL23 RABO 0116657952   t.n.v. Astra Alteria
 

Inschrijfformulier lidmaatschap
Naam
Aanhef *

Initialen *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Overig
Opmerkingen
Contact
E-mail *
Telefoon
Mobiel
Thuisadres
Adres *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Plaats *
Land *
Lid
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord*
Profielfoto
Soort lidmaatschap
Kies voor lidmaatschap lezingen en/of waarnemen *
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
 
Mijn Astra Alteria
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid