Aanmelden voor een e-mail service

Belangstellende worden

Description: http://www.nasa.gov/sites/default/files/styles/1600x1200_autoletterbox/public/minoru-yoneto-3483_1380735217-100313.jpg?itok=CQwLq-qCElke zaterdag (niet in juli en augustus) verstuurd Astra Alteria de e-Foto van de Week met een klein voor leken leesbaar verhaal. Het speelt in op de actualiteit, waar mogelijk. Dit doet je 1 minuut genieten van het moois dat er boven ons hoofd afspeelt. Als er een niet te missen,  onverwachtste,  hemelgebeurtenis te zien is, wordt de e-Alert verstuurd. Wordt belangstellende door te kiezen voor een of meer van onze e-mail services.

Alle e-mail services worden via een "blind copy" verstuurd, zodat anderen niet achter jou e-mail adres komen. Je kun na je aanmelding ook gebruik maken van het belangstellende portaal. Hier kun je zelf aangegeven of je wel of niet gebruik wilt blijven maken van onze e-mail services.

   

Inschrijfformulier e-mail services
Naam
Aanhef

Initialen
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam *
Contact
E-mail *
Telefoon
Thuisadres
Adres
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Overig
Opmerkingen
Belangstellende
Login *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord*
Interesses
Kies de dienst(en) waar je gebruik van wilt maken *
Hou mij op de hoogte van activiteiten in de regio *
Hou mij op de hoogte bij activiteiten op het gebied van *
Bron
Hoe weet u dat Astra Alteria bestaat? *
Welke wijze
Verificatie
Om spam te voorkomen maken wij gebruik van een verificatie voor dit formulier. Om het formulier te verzenden moet u de afgebeelde code invullen. De code is niet hoofdlettergevoelig; u kunt hierbij ook kleine letters invullen.
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
 
Mijn Astra Alteria
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid