Ledenportaal Astra Alteria
Welkom bij het Astra Alteria ledenportaal

Astra Alteria is een sterrenvereniging die leden en belangstellenden aanmoedigt en ondersteunt in hun belangstelling in de sterrenkunde en aanverwante wetenschappen. Maak gebruik van het ledenportaal om mee te doen met een of meer e-mail services, of aan activiteiten in de regio. Deel met elkaar je kennis en ervaring over deze boeiende hobby. Als je inlogt zie je ook de actualiteit voor de leden- en belangstellenden staan.    
Als lid kun je gelijk inloggen. Eventueel kies je "Wachtwoord vergeten?".

Nieuw aanmelden


Als je nog geen login en wachtwoord hebt voor het leden- en belangstellendenportaal, kun je deze verkrijgen door gebruik te maken van een of meer van onze gratis e-mail services, of door gewoon lid te worden voor een of meer van onze lidmaatschapspakketten naar keuze.

Aanmelden op het ledenportaal als belangstellende

Elke week (niet in juli en augustus) verstuurd Astra Alteria de e-Foto van de Week van iets dat boven je hoofd zich afspeelt. Als op eenvoudige wijze er een onverwachtste gebeurtenis te zien is, wordt de e-Alert verstuurd. Voor de kinderen van de bovenbouw van de basisschool is er de e-KidsCollege. Wordt hier belangstellende door te kiezen voor een of meer van onze e-mail services.

 

Aanmelden op het ledenportaal als lid

Elke maand houden we een waarneemavond (in Putten, en in Kootwijkerbroek), die ook een goede invulling kent als het weer minder is. Voor de avonden per locatie zie de agenda. Kosten zijn € 9,-- per jaar.

 

Elke maand houden we een lezingsavond (in Putten, en in Ede), met een goede spreker ergens uit den lande. Voor de avonden per locatie zie de agenda. Kosten zijn € 28,-- per jaar.

 

Zoek andere leden

Leden en belangstellenden kunnen, na inloggen, gebruik maken van het "Zoek ander leden" menu. Stel anderen in staat om jouw profiel te vinden bij de Instellingen. Leer elkaar kennen via de profielfoto's en stuur elkaar berichten. Denk daarbij aan "met elkaar meerijden naar een activiteit" of "deel kennis en ervaring met elkaar". Maak een selectie van de favoriete contacten.

Als je nog geen login en wachtwoord hebt voor het leden- en belangstellendenportaal, kun je deze verkrijgen door gebruik te maken van een of meer van onze gratis e-mail services door te kiezen, of door gewoon lid te worden voor een of meer van onze lidmaatschapspakketten naar keuze. 

 

Profiel aanmaken

Als je nog niet reeds in bezit bent van een Logincode, dan kun je een nieuw persoonlijk profiel aanmaken. Kies de sterrenkundige onderwerpen die je boeit. Geef aan of je een praktijkmens bent of meer houdt van de theoretische achtergronden in de sterrenkunde en aanverwante wetenschappen? Kies de gewenste e-mail services en blijf op de hoogte van de reguliere activiteiten in je eigen regio en naburige regio's. Geef adreswijzigingen door, en verander je toegangscode. Als je het wachtwoord niet meer kent, vraag je een nieuwe aan met Wachtwoord vergeten?

Evenementen

Meld je op tijd aan voor een van de uitstaande publieksevents die door Astra Alteria worden georganiseerd.

Contact

Stel je vraag aan Astra Alteria. Dat kan gaan over je telescoop die niet goed werkt, of een vraag over iets wat in de media is geweest. Het kan ook zijn dat je ergens niet tevreden over was, of je wilt een van onze vrijwilligers juist een pluim geven. laat het weten.

 
Mijn Astra Alteria
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid